Start > Kids > De operatie

De operatie

21 november 2009

Danny-ziekenhuisHet is achter de rug, tenminste de operatie dan, die uiteindelijk meer dan negen uur geduurd heeft. Nu zal hij nog een behoorlijke tijd nodig hebben om weer op de been te komen. Gisteren was hij nog hartstikke moe en suffig en hij was ontzettend doorgelegen na zo’n lange dag op een keihard operatietafeltje te hebben gelegen. Af en toe zei hij bijna onverstaanbaar wel een paar grappige dingen. Zoals ‘Ik had vandaag wel een proefwerk biologie’ of ‘Ik ben wel bloot hoor en ze hebben me helemaal geschoren’. Maar echt helder was hij niet en hij gaf dan ook snel aan dat hij het licht uit wilde doen om lekker te gaan slapen. We hebben hem dus met rust gelaten, maar vanmorgen om negen uur kreeg ik al een sms’je van Danny ‘Hoe laat kom je vandaag?’ We zijn dus weer snel naar Tilburg gereden om te kijken of hij al een beetje opgeknapt was. Maar dat was nog niet echt het geval, hij had moeite met liggen en wilde nog niet eten.

Vanmiddag hadden ze geprobeerd om hem uit bed te halen en een beetje rechtop te laten zitten. Maar daar was hij hartstikke misselijk van geworden en heel zijn hoofd begon direct op te zwellen. Dus ze hebben hem maar weer snel in zijn bed terug gelegd en hij heeft daarna nog even liggen slapen. Toen mijn vader en moeder dan ook op bezoek kwamen was hij niet helemaal op zijn best. Mijn moeder belde me dus ongerust op om te zeggen dat het helemaal niet goed ging met Danny. We hebben dus snel wat gegeten en zijn weer die kant op gereden. Maar het bleek nu ineens toch een stukje beter te gaan. Hij had zin in tosti’s, gebakken aardappeltjes, kippenpoten en pizza. Ik ben dus even gaan vragen of hij misschien al iets mocht eten, maar helaas. Het enige wat ze hem konden geven was een blikje fristi en een blikje cola. Vanaf morgen mag hij dan vloeibare papjes en overmorgen mag hij geprakt voedsel gaan proberen. Wat zal hem dat goed smaken!!

Maar gelukkig, hij schijnt nu dus een beetje op te knappen. Vanavond ging hij nog de nieuwe Harry Potter film kijken, die mijn vader en moeder voor hem meegenomen hadden. En morgen zal het dan hoop ik weer een beetje beter gaan.

Kids

  1. Nog geen reacties.