Start > Gewoon wij > Januari depressie

Januari depressie

24 januari 2010

RobotkipEerlijk gezegd ben ik hartstikke blij dat januari weer bijna voorbij is. Ieder jaar opnieuw lijkt aan deze maand geen einde te komen. En ook al vind ik januari de langste maand van het jaar, ik heb altijd gedacht dat ik niet gevoelig was voor ‘Blue Monday’ of een januari depressie. Dat is namelijk alleen voor watjes. Maar gisteren ben ik in slaap gevallen op een zeer ongebruikelijke plaats. Betekent dat nu dat ook ik ten onder ga aan een winterdip?

Gelukkig kwamen mijn vader en moeder gisteren langs met een oppeppertje. Een Nescafe Dolce Gusto. Al vaak hadden mijn man en ik tegen elkaar gezegd dat we toch ooit nog eens zo’n koffieapparaat zouden moeten kopen en nu hebben we er zowaar eentje cadeau gekregen. Met onze robotkip maken we vanaf nu dus onze eigen Latte Macchiato en Cappuccino en proberen zo op een plezierige manier het einde van de maand te halen.

Gewoon wij

  1. Tony
    | #1

    Ik vond het natuurlijk wel lang duren maar was er eigenlijk van overtuigd dat ze aan het douchen was. Ik bedoel………… 35 minuten ??????????

  2. Wendy
    | #2

    WOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!
    HIHIHIHIHIHAHAHAHAHAHOHOHOHO
    Oh oh oh, kan iemand me even oprapen, want ik kom niet meer bij van het lachen zeg!
    Is het gewoon nog waar ook, op de wc in slaap gevallen!!
    T

  3. desiree
    | #3

    OEPS,dat wordt veel koffie drinken.hahahaha

  4. Piet
    | #4

    Nou als je zo stinkt als ik dan val je niet in slaap maar in katzwijm,dus dan moet je er wel vanaf.

  5. moederke
    | #5

    he zo lees je nog eens leuke verhalen. ik val wel eens in slaap met mijn hoofd op het toetsenbord maar jij slaat alles. en die koffie wil ik wel graag ‘n keertje komen proeven.

  6. Patriesja
    | #6

    Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik werd inderdaad wakker op de wc!!! Mijn linkerbeen was van deze ongemakkelijke slaapplaats totaal gevoelloos geworden, dus ik kan het iedereen afraden.

  7. Wendy
    | #7

    Nou deze zus is eigenlijk ook heel erg benieuwd waar je dan in slaap gevallen bent! Op de wc of zo?? Of gewoon in de bank?

    Stoer apparaatje, alleen jammer dat ik geen koffie lust. Hebben ze misschien ook zo’n kip voor thee???

  8. jezus
    | #8

    Ben wel benieuwd welke ongebruikelijke plaats dat was dan!!

    Dolce Gusto ziet er vrij stoer uit zeg, kom straks even proeven of ie ook lekkere koffie kan maken, of is ie alleen voor de heer en vrouw des huizes?