Start > Huis enzo > Klusteam

Klusteam

22 februari 2010

SchilderenAfgelopen weekend zijn we zeer nuttig en actief bezig geweest. We hebben zelfs onze hulptroepen ingeschakeld. We hebben Nick en Danny aan het werk gezet, ze mochten de deurkozijnen in de kamer schuren en hadden er nog plezier in ook. Nou is schuren ook eigenlijk het favoriete klusje van Tony en mezelf, maar voor deze keer mochten de jongens zich uitleven met onze krachtige Bosch Delta. Tony heeft een kozijn in de grondverf gezet, een bovenlicht vernield (heel jammer) en verder uitstekend toezicht gehouden.

Ondertussen heb ik me bezig gehouden met de muren in onze hal. De voorheen donkerbruine kozijnen van de meterkast en toilet (snurk, snurk) :-) stonden inmiddels puik in de witte lak. Maar plots leken de muren, waarvan we dachten dat ze ook wit waren, ineens bijna geel te zijn. Gelukkig hadden we nog een hele grote emmer muurverf in het kastje staan, dus ik kon gelijk aan de slag. Oude kleren aan, mp3 spelertje op volle sterkte en kwasten maar!!

Huis enzo

  1. Opa & Oma
    | #1

    VAKWERK!!!