Start > Gewoon wij > Beugelloos. Brilloos?

Beugelloos. Brilloos?

17 maart 2010

Vol verwachting reden Danique en ik vanmorgen naar de orthodontist in Oosterhout. Voor mijn dochter is het nu allemaal begonnen, er zijn foto’s gemaakt en ze hebben van haar gebit al een gipsafdruk gemaakt. Hij kon wel aan haar tanden zien dat ze vanaf haar geboorte een duimelotje is. Maar met die beugel die eraan zit te komen zal ze die gewoonte wel snel afleren.

Voor mij eindigde het beugelavontuur al snel. Mijn tandvlees is al aan het krimpen, dus als ik een beugel zou krijgen zou die al mijn tanden los trekken. Volgens de orthodontist moet mijn tandarts nu dus een andere oplossing gaan bedenken. Ik hoop niet dat hij hier een kunstgebit mee bedoelde!!

Maar ik was weer snel van mijn teleurstelling bekomen. Ik moest vanmiddag Danique en Daphne op gaan halen bij de knutselmiddag in ‘De Poort’. Het was heerlijk weer dus ik besloot de fiets te pakken, ook al was dat niet echt handig met een kort strak rokje. Op het fietspad kwam een man me tegemoet die me aankeek en me goedkeurend toefloot. Wahahaha, ik viel bijna van mijn fiets van het lachen. Ik heb dus schijnbaar helemaal geen beugel nodig ……..

Gewoon wij

  1. | #1

    hoezo brilloos?

  2. Wendy
    | #2

    Als ik jou was zou ik nog een paar korte rokjes gaan kopen en dan hup! Fietsen maar!!!
    Lang leve de lente!