Start > Beestjes, Kids > Wie is Snoesje, wie is toch dat snoesje?

Wie is Snoesje, wie is toch dat snoesje?

17 september 2011

En gisteren was het dan zover, de dertig dagen waren eindelijk voorbij. Danique heeft het er de afgelopen tijd maar druk mee gehad. Ze moest natuurlijk haar slaapkamer steeds netjes opruimen en ondertussen ook nog tijd vrijmaken om op Marktplaats op zoek te gaan naar een paar Russische dwerghamsters. Uiteindelijk vond ze twee hamstervrouwtjes die op zeven augustus in ‘s-Hertogenbosch waren geboren. De planning was dat we die gisteravond op zouden gaan halen. Deze week las Danique echter op internet het volgende bericht:

‘Zoals je hierboven kunt lezen is het mogelijk om twee Russische dwerghamsters van hetzelfde geslacht samen te houden, maar dit is niet zonder risico’s en kan mogelijk fout gaan met een eventuele dodelijke afloop. Denk daarom twee keer na indien u overgaat tot het aanschaffen van twee of meer dwerghamsters!

We vertrokken gisteren dus naar ‘s-Hertogenbosch om niet twee maar één hamster op te halen. Ook de naam werd op het laatste moment nog gewijzigd, in plaats van Lucky en Happy werd het nu kortweg Snoesje. En voor dit snoezige Snoesje is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Speciaal voor haar werd een riante villa klaargezet en deze hoeft ze nu met helemaal niemand te delen.

Beestjes, Kids

  1. Nog geen reacties.