Start > Kids > Mc Donald’s

Mc Donald’s

19 april 2009

Danique en Daphne zitten sinds een paar maanden op handbal. Daphne heeft nog niet zoveel wedstrijden mogen spelen, Danique al wel wat meer. Maar allebei hebben ze nog geen doelpuntje kunnen maken.

Aangezien de meisjes graag weer eens een keertje bij Mc Donald’s wilden gaan eten, hebben we gisteren de volgende deal gesloten. Als Danique of Daphne een doelpunt zou maken, zouden ze daarmee een Happy Meal kunnen verdienen. De wedstrijd van Daphne werd gisteren afgelast, dus de kans dat we zouden gaan was al gelijk een stuk kleiner. Vandaag rustte dus een zware last op Danique’s schouders. Maar dat was niet aan haar te zien, ze ging er vanaf het begin helemaal voor. Ze gooide zelfs een paar keer de bal richting het doel. Dat had ze hiervoor nog nooit gedaan! Een keer raakte de bal zelfs de lat, maar helaas, het verlossende doelpunt wilde niet vallen. Ze hadden geen wisselspelers, dus op het einde van de wedstrijd was ze oververhit en bekaf.

Danique, Daphne en ook Rowie waren wel een beetje teleurgesteld, maar onze afspraak blijft voorlopig dus nog even staan. Aan de inzet lag het vandaag niet, dus het gaat vast niet lang meer duren voordat het eerste doelpuntje gescoord gaat worden. Volgende week weer een nieuwe kans meiden!!

Kids

  1. John
    | #1

    Natuurlijk mag jij die verzinnen, als je maar rekening houd met de voorwaarden.

  2. Patriesja
    | #2

    Deal. Maar alleen als ik het weddenschapje mag bedenken.

  3. John
    | #3

    Aha, ja nu snap ik het. Op die manier wil ik ook wel een weddenschapje met je doen, met de minste kans op verlies (voor mij in dit geval). :-)

  4. Tony
    | #4

    Onnodig te vermelden dat zowel de posting als de reactie geheel niet strookt met mijn opvattingen over opvoeding en het bijbrengen van sportiviteit.

    Ik distantieer me dan ook volledig van de uitlatingen en beloftes van mijn lieve vriendin.

    Tony

    Nee hoor Patriesja, ik steun je hierin…..

  5. Patriesja
    | #5

    No deal!!!

    Misschien was mijn verhaaltje niet helemaal duidelijk. Ze een Happy Meal beloven als ze zouden winnen was in dit geval geen goed idee, want ze hebben gisteren gewonnen met 21-3 en met zulke cijfers winnen ze dus iedere week. Het ging er ons alleen maar om dat we van het gezeur af wilden zijn en dus de optie hebben gekozen met de minste kans op verlies (voor ons in dit geval).

  6. Wendy
    | #6

    Oh, wat erg zeg! Keihard je best doen en dan nog geen Happy Meal krijgen. Hopelijk lukt het de volgende keer wel. Het is in elk geval wel een goeie manier om ze aan het handballen te krijgen.
    Succes!!!

  7. Haleny
    | #7

    Wat een wijze woorden van die John en hij heeft eigenlijk nog gelijk ook. Het teambelang gaat boven alles. Maar welk team krijgt dan weer de voorkeur. Het handbalteam of het team dat thuis zit te wachten tot dat doelpunt valt?????
    Dilemma!!!!

  8. Zoontje
    | #8

    Tja,
    Volgende keer beter!:)

    Gr,

  9. John
    | #9

    Een doelpunt maken is niet belangrijk, het gaat bij handbal om de teamprestatie. Stel je toch een voor, laatste minuut van de wedstrijd bij een stand van 8-8. Danique of Daphne komt in scoringspositie maar een teamgenoot staat er beter voor, gaan voor de happy meal of kiezen voor de grotere kans op het doelpunt en de winst van de wedstrijd?

    Ik zou een nieuwe afspraak maken. Als het team wint nemen jullie ze allemaal mee naar Mc Donald, het maakt dan niet meer uit wie er een doelpunt maakt. Deal ?

  10. moederke
    | #10

    he wat jammer voor de meiden als ze zo hun best doen. maar volgende week duim ik mee dan gaat het vast lukken
    gr.