Start > Gewoon wij > Vierdaagse virus

Vierdaagse virus

Afgelopen dinsdag ging ik na een hele lange tijd weer eens wandelen met Joke en Inge en onderweg kwam het gesprek op de Nijmeegse Vierdaagse. Een aantal jaren geleden zijn we Joke in gaan halen op de ‘Via Gladiola’ en dat vond ik heel indrukwekkend. Ik bedacht me toen dat ik dat ooit in mijn leven ook eens wilde gaan doen. Klein probleempje was de afstand, van meisjes van mijn leeftijd wordt verwacht dat ze maar liefst 40 km per dag afleggen en dat lijkt me eerlijk gezegd net een beetje teveel van het goede. Volgens Joke is het echter zo dat je als begeleider met een kind tot 16 jaar mee mag lopen en dan hoef je ‘maar’ 30 km per dag af te leggen. Joke, Inge en ik zagen gelijk mogelijkheden, klein probleempje was nu alleen om een paar jonge slachtoffers te zoeken die we enthousiast konden maken om met ons mee te gaan. En dat bleek niet zo heel moeilijk, Bregje en Danique vonden het gelijk een goed idee. En zo hebben we nu dus het plan om ons voor 2013 in te gaan schrijven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Om een beetje in de stemming te komen ga ik over een paar weken, samen met Danique, alvast een beetje oefenen tijdens de Avondvierdaagse alhier. En als we 10 km kunnen halen, moet 30 km ook te doen zijn toch ….

Gewoon wij

 1. Opa & Oma
  | #1

  Wij kunnen reacties niet lezen??????

 2. Patriesja
  | #2

  @jezus Dan zit er niks anders op dan gewoon gezellig in Dongen meelopen, is week eerder.

  @PietenToos We gaan ervoor!! Groetjes terug uit Nederland van TonPat en de Rest.

 3. Piet en Toos
  | #3

  Laat je niet kennen en loop die 4 daagse van nijmegen,gelijk gaan trainen en zorg dat de meiden meegaan en niet achter de jongens aangaan anders wordt het 4 dagen vrijen,groetjes uit ITALIE PIET EN TOOS.

 4. jezus
  | #4

  Mien voeten doen zo’n zeer, mien voeten doen zo’n zeer…oh nee dat ging over dansen.

  30 km moet wel lukken, maar dat gaan we wel een trainingschema opstellen, toch??

  Oh ja, 4 daagse Hank is inderdaad inhaaldag 15 juni :-(