Start > Kids > Nu is het echt voorbij

Nu is het echt voorbij

23 juli 2009

GeblinddoektDanny moest afgelopen nacht voor de eerste keer samen met zijn beugel slapen. Toen hij vanmorgen uit bed kwam was hij behoorlijk chagrijnig en dat lag volgens hem aan die ‘stomme’ beugel. Ik denk persoonlijk dat het meer lag aan het feit dat het vandaag dus echt zijn allerlaatste dag op de Sint Jan zou gaan worden. Het is natuurlijk ook behoorlijk spannend als je na acht jaar afscheid moet nemen van de school waar je het al die jaren zo ontzettend naar je zin hebt gehad.

Volgens de Sint Jan traditie zijn de toekomstige brugklassers vandaag dus door de hele school ‘uitgegooid’. Alle kinderen gaan tegenover elkaar staan en maken dan een boog. Groep 8 moet daar geblinddoekt onderdoor lopen en op het eind van die boog staat dan groep 7 te wachten, gewapend met waterpistolen en bekertjes water. Ook Danique mocht zich dus helemaal uitleven op haar grote broer en daar heeft ze van genoten.

Vanavond hebben ze met de hele klas nog een barbecue en dan is het echt, maar dan ook echt voorbij. Ze mogen nu gaan genieten van een paar weken vakantie en dan op naar de brugklas!

Kids

  1. toos en piet
    | #1

    Oke we zijn weer bij,hebben weer alles gelezen,je kan ook gewoon een e-mail sturen hoor of skypen,maar dat horen of zien dat wel.grt pito.kus ons.