Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Eerste rit

Eerste rit

11 april 2010

We hadden er al lang naar uitgekeken en eindelijk was het weekendje daar. Het weer zou goed worden en ik ben geen manager van dienst deze week, wat een luxe! Het was tevens onze eerste rit met de Garmin Zumo 550. We wilden die al langer maar echt goedkoop zijn ze niet. In het paasweekend hebben we de knoop doorgehakt en hem besteld. Heel mooi kwam hij op vrijdag aan zodat we hem zaterdag direct konden proberen. Op vrijdagavond hebben we nog een route uitgekozen, de nieuwe waterlinie route, en overgezet op de Garmin.

Na wat te hebben uitgeslapen zijn we om ong. 11:30 uur op de motor gestapt. Ik gaf in de Garmin aan welke route ik wilde rijden en hij vroeg me vriendelijk om me naar het startpunt te dirigeren. Nou, aardig, doe maar zei ik terug. En zo gingen we op pad. Feilloos bracht hij ons naar ‘Fort aan de Drecht‘ te Uithoorn. Precies toen we daar aankwamen vertelde onze Zumo ons dat we aangekomen waren op de route en of we die nu misschien wilden gaan rijden. Nou graag, show us the way! En zo gingen we echt op pad dus.

Ondanks het zonnetje was het toch niet echt warm, onderweg zagen we 10 graden op een lichtbord. Recht achter de kuip is dat geen probleem maar Bella had het soms toch nog wel wat fris. We zijn een paar keer gestopt en in het windje aan de Vinkeveense plassen was het wel lekker maar niet echt weer om je jas uit te trekken. De lunch hebben we genoten op het terras van “Het wapen van Bunnik“. Lekker zonnig en met de jas aan best wel lekker eigenlijk. Natuurlijk bestond onze ┬álunch niet uit wat boterhammen maar uit heerlijk warm appelgebak met een toefje slagroom. We kunnen niet wachten op onze volgende rit!

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.