Start > Gewoon wij > Regen, regen en nog eens regen

Regen, regen en nog eens regen

Gisteren wilden we eigenlijk eens een kijkje gaan nemen in kamp Vught. Van Joke hoorden we toen dat daar buiten ook van alles te zien is, dus toen we zondagochtend eens buiten keken, besloten we dat bezoekje nog maar even uit te stellen. En toen moesten we dus iets anders gaan bedenken, want we hadden geen zin om de hele dag binnen te blijven zitten. Maar dat valt in ons geval niet altijd mee, want dat moet dan iets zijn wat zowel een 15-jarige puber als een 9-jarige ukkepuk leuk vindt. We kwamen er dus niet helemaal uit en de enige optie die overbleef was een kopje koffie gaan drinken in het landelijk gelegen Dussen. Even bijkletsen met mijn zwager en schoonzus en dat was natuurlijk weer hartstikke gezellig. :-)

Vanmiddag kwamen de vriendinnetjes van Danique en Daphne en die blijven vannacht gezellig bij ons slapen. Maar hoe hou je ze dan een beetje bezig op alweer zo’n regenachtige vakantiedag? Naar de Euroscoop dan maar, waar we vanaf de bovenste rij naar Nanny McPhee hebben gekeken. Van de popcorn waren de kinderbuikjes nog niet helemaal gevuld, dus op de terugweg zijn we maar gestopt bij de McDonald’s. Geen grote mannenburger voor mij deze keer, want afgelopen weekend heb ik na lange tijd weer eens op de weegschaal gestaan en dat was niet al te best!!!

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  @Opa & Oma
  Ja, maar ik heb nog zo’n ouderwetse weegschaal. Ik vrees dat die gewoon de waarheid spreekt :-(

  @John
  Dan moeten we maar snel een keertje komen.

 2. Opa & Oma
  | #2

  Die weegschalen van tegenwoordig deugen van geen kant.

 3. John
  | #3

  We hebben pas nog koffie bij jullie op, alleen dronk jij toen niet mee! Je weet wel, toen jij goedkoop wilde gaan tanken!!

 4. Patriesja
  | #4

  Dat geldt andersom ook hoor :-)

 5. John
  | #5

  Als je je nu weer verveelt en helemaal niets te doen hebt kan altijd een keer hier op de koffie komen!