Start > Auto / Motor, Gewoon wij > De laatste keer dat we naar Giethoorn gingen ….

De laatste keer dat we naar Giethoorn gingen ….

Afgelopen zaterdag zijn we met de motor, natuurlijk met een kleine omweg, naar Giethoorn gereden. De route bestond voornamelijk uit rechte wegen en was dus een beetje slaapverwekkend, maar Giethoorn was gelukkig wel de moeite waard. Een prachtig dorpje waar we, bij nader inzien, toch liever niet zouden willen wonen. De huisjes zijn namelijk alleen te bereiken met een bootje. Maar hoe moet dat dan met de wekelijkse boodschappen? En wat nu als je huis in brand staat? Of als je dringend een ambulance nodig hebt? Of als het gewoon heel hard regent? De auto kan niet even lekker voor de deur geparkeerd worden. Hartstikke onhandig allemaal natuurlijk, maar wel heerlijk rustig om te wonen of doorheen te lopen.

Gisteren hadden de meesten van ons een uitrust dagje, behalve Danique, die had weer een feestje. Ze mocht mee naar Center Parcs, waar ze gingen zwemmen en duiken. Beetje extravagant, maar ze heeft nu mooi wel een duikoorkonde. Ik heb haar de afgelopen week trouwens nauwelijk gezien, maar ze is wel enorm aan het genieten van haar laatste weken op de basisschool.

Morgen begint hier de avondvierdaagse. Daphne wil graag dat ik een paar avonden met haar mee ga, maar ze loopt nota bene de 10 km. Bovendien zijn de weersvoorspellingen niet al te best, dus daar moet ik echt nog even over nadenken.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Vanavond heb ik door mijn raampje gekeken naar heel veel fanatieke 5 km lopers. Was behoorlijk intensief, ze bleven maar komen. Telt dat ook mee? Ik heb je trouwens niet gezien Wendy, loop je eigenlijk wel echt mee? :-)

  2. Opa & Oma
    | #2

    Het is, dat ik pas aan mijn knie geopereerd ben, als ging ik natuurlijk mee met jullie.
    Maar vrijdag ben ik solidair met Patries en ga uiteraard met oma langs de kant staan, om al die helden hartstochtelijk toe te juichen.

  3. Patriesja
    | #3

    Haha, wat zijn de zussen eensgezind zeg!

    Maar Jezus, mijn zus loopt ook mee, dus je bent in ieder geval niet meer de enige die nat wordt. Dat probleem is bij deze gelijk opgelost.

    En Wendy, als ik maar 5 km hoefde te lopen zou ik natuurlijk ook alle avonden meelopen, dat weet je toch wel he :-) Ik sta in ieder geval vrijdagavond, uit respect voor jullie en al die andere mensen die deze week nat gaan worden, langs de kant met een leuke verrassing. Dat is op zich ook heel belangrijk natuurlijk!!

  4. Wendy
    | #4

    Nou, daar ben ik het helemaal mee eens!
    Ik moet 4 avonden (wel de 5 km natuurlijk)

  5. jezus
    | #5

    Natuurlijk loop je mee!!!!
    (zodat ik weet dat als het regent, ik niet de enige ben die nat wordt!)