Start > Gewoon wij > Ik zal je leeftijd niet verklappen hoor!!

Ik zal je leeftijd niet verklappen hoor!!

Gisteren ging ik met een hongerig gevoel naar bed. Ik voelde me daar best goed bij, ik wil immers heel graag een paar kilo’s kwijt. Maar vandaag is mijn moeder jarig en dan gaat het gelijk weer helemaal mis. Tussen de middag mochten we met de kinderen uitgebreid komen lunchen en de jarige job had van alles in huis gehaald.

Voor vanmiddag had ze een tafeltje gereserveerd bij Het Pannekoeckershuys in Den Hout. Met onze buiken al een beetje vol mochten we dus een keuze gaan maken uit het grote aanbod overheerlijke pannekoeken. Ik vind het altijd wel moeilijk om te kiezen tussen een hartige of een zoete, maar gelukkig had mijn zus hetzelfde probleem. Dus we hebben eerst van hetzelfde bordje een Italiaanse pannekoek gegeten en daarna genoten van een heerlijke zoete met appel, vanillesaus, ijs en slagroom.

En dat was nog niet alles, ze had vanmorgen nog van die perfecte chocoladebollen gekocht en die hebben we vanavond nog naar binnen gewerkt. We zijn echt verwend vandaag, ik kan helemaal genieten van al dat lekkere eten en als dank zal ik je leeftijd niet verklappen hoor!! En ach, ik was mijn garderobe zo langzamerhand toch al een beetje aan het aanpassen, wijde bloesjes en tuniekjes zijn tenslotte hartstikke hip en verbergen zonder moeite alle probleemzones.

Oeps en dan vergeet ik nog bijna de brownie die de jarige, jonge collega van Tony had meegegeven. Ook jouw leeftijd zal ik hier niet verklappen :-)

Gewoon wij

  1. John
    | #1

    Je ging met een hongerig gevoel naar bed? Dat lijkt me toch sterk na al die broodjes, pannekoeken en chocoladebollen!!!! Ik zag er gisteren niets van, maar dat zal wel komen doordat je wijd bloesje of tuniekje aan had!

  2. Wendy
    | #2

    Ik heb die chocoladebol echt niet meer helemaal opgegeten.
    Het lukte gewoon echt niet. Dat heb ik toch echt niet vaak, maar oh oh wat zat ik vol zeg!!
    Maar oh oh wat was het lekker!!