Start > Gewoon wij > En we feesten nog even verder

En we feesten nog even verder

17 oktober 2010

Afgelopen woensdag werd Danny weer een jaartje ouder.

‘s Middags ben ik met mijn 14-jarige zoon en Danique even naar Oosterhout gereden. Danique had een afspraak bij de orthodontist en dat hebben we gelijk maar gecombineerd met een bliksembezoek aan de Cool Cat. Danny was snel klaar, een paar Coole spijkerbroeken, een Cool vest en een Coole riem. Ook Danique vond nog wat Coole vestjes en een paar Coole riemen. Daarna snel naar de orthodontist waar Danique goed nieuws te horen kreeg. Ze hoeft haar buitenboord beugel vanaf nu alleen nog ‘s nachts te dragen. Ze heeft haar beugel vijf maanden, zonder gemopper, consequent gedragen, vandaar dat ze er lekker snel mee klaar is.

‘s Avonds kwamen de buurtjes en een zeer onverwachte gast een gebakje eten. Ook Joke kwam alvast een cadeautje afgeven, zij kon er vandaag helaas niet bij zijn. Samen met Bregje is ze afgelopen vrijdag naar de Spaanse costa vertrokken en volgens de laatste berichten hebben ze het daar reuze naar hun zin. Een paar mensen minder dus vandaag, maar niet minder gezellig. En gelijk met Inge maar eens een afspraak gemaakt om donderdag in Breda te gaan winkelen. Gewoon weer net als vroeger!!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.