Start > Huis enzo > Terras No. 2

Terras No. 2

Terras No.2Om even aan te geven dat we niet stil zitten een foto van een klein terrasje achter de bijkeuken, voor het gemak terras No.2 genaamd. Het ligt wat hoger dan de normale bestrating en we willen er een zitje plaatsen. Die driehoek die je ziet wordt een plantenbak met een boomje erin en waarschijnlijk wat bloemetjes eromheen. De kabels die je nu nog ziet hangen moet ik nog naar binnen laten lopen. Aan de andere kant gaan ze naar het afdak/schuurtje en de andere naar de linkse kant van de tuin waar we misschien nog een fonteintje en/of waterbak gaan plaatsen.

Eenzelfde terras met plantenbak maken we omgekeerd aan de linkerkant van de tuin. Zo houden we een breed pad over, is bijna alles bestraat en hebben we toch nog redelijk wat ‘groen’ in de tuin. Met het komende lange weekend moeten we een heel eind kunnen komen. Het tuinfeest komt steeds dichterbij!

Huis enzo

 1. Hans en Leny
  | #1

  Het wordt echt een super mooie tuin.

 2. Hans
  | #2

  Hoi, die barbeque kom ik wel brengen als het zover is.

 3. Wendy
  | #3

  Jullie gaan echt als een speer! Errug goed hoor. Heb je trouwens al een barbecue??