Start > Gewoon wij > Ken je die van die twee die naar de sauna gingen?

Ken je die van die twee die naar de sauna gingen?

saunaJe weet het al he? Klopt, die gingen niet! Ongelofelijk, we hadden er nog wel zo’n zin in. Patriesja had de sauna gereserveerd in ons vrije weekend. Vorige week liet Ruud weten dat hij weg moest en de de 3 D’s vrijdagavond bij ons zouden zijn. Patriesja gaf aan dat dat echt niet kon omdat we weg moesten. Ruud zou wel kijken wat hij kon regelen. En inderdaad, hij had geregeld dat ze pas zaterdagmorgen zouden terug komen. Mooi geregeld dus. Maar daar houdt het verhaal nog niet op.

Vanmorgen werden we namelijk gebeld, hij was met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De kinderen zouden dus gewoon vandaag naar huis komen. Nou, lekker dan, zou onze sauna-avond nu toch in duigen vallen? Het is natuurlijk niets vergeleken met een ziekenhuisopname, maar toch…. we hadden er zo’n zin in. Na wat geregel konden we dan gelukkig de meisjes nog bij oma Joke laten slapen. Nick zou naar ons komen zodat hij samen met Danny een avondje zonder ons kon doorbrengen. Eind goed, al goed zegt men dan.

Ik ben oma nog in Breda bij het station gaan ophalen omdat het anders allemaal erg krap zou gaan worden. Vanuit Breda Nick opgehaald, in Dongen gelijk de meisjes opgepikt om ze samen met oma naar haar huis te brengen. Zo heerlijk, nu waren we helemaal klaar voor de sauna. Om de avond compleet te maken zijn we eerst naar Oosterhout gereden om lekker in de stad wat te eten, we hadden nog anderhalf uur voor we bij de sauna moesten zijn. We zaten net lekker te smullen toen Danny belde: Hoi Tony, de sauna belde net. Ze hebben een storing en de gereserveerde prive-sauna doet het niet. Ze hebben alleen nog een hele simpele (zonder bad/douce en bar) of anders mag je een andere keer komen.

In plaats van in de sauna hebben we dus gewoon op onze eigen bank gezeten. Net als geluk moet je ook ongeluk afdwingen. En schijnbaar zijn wij daar gewoon heel erg goed in.

[UPDATE] We hadden de sauna om 20:00 uur geboekt en dus ook de parkeermeter in de stad tot dan betaald. Door bovengenoemde omstandigheden zijn we iets langer in de stad gebleven. Achteraf was dat niet alleen iets langer dan gedacht maar ook duurder. 50,00 Euro boete en 1,60 Euro naheffing parkeergeld. Kortom, een boete van 51,60 om de gezellige avond compleet te maken!

Gewoon wij

  1. ruud
    | #1

    hoi tony,patricia

    ik wil echt niet vervelend doen maar wil je op jullie site geen informatie geven over ellen en mij zonder onze toestemming er zijn namelijk ook nog van die dingen die ze personelijk noemen.

    bvd Ruud

  2. Patriesja
    | #2

    Waarom vind je dat grappig dan, Tony in de sauna? Hij doet net als iedereen gewoon zijn kleren uit hoor!!

  3. John
    | #3

    Heel erg vervelend allemaal, maar op de een of andere manier vind ik het dan toch weer grappig. Wat er grappig aan is? Nou Tony in de sauna…..

  4. moederke
    | #4

    he wat jammer van de sauna. En dan heb je zo veel energie gestoken om de zaak te regelen. maar volgende keer beter hoop je maar. Er waren er tenminste 2 bij die de regeling wel leuk vonden. Ze hebben goed mee geholpen bij mij in de tuin. En slapen nu als roosjes.

  5. Patriesja
    | #5

    Omdat we nu toch niet naar de sauna konden, hebben we maar even lekker gewinkeld. En het goede nieuws is dat ik nu de allermooiste sneakers heb gevonden waar ik al maanden naar op zoek was!!! En de nieuwe afspraak voor de sauna is inmiddels gemaakt, dus dat hebben we nog tegoed.