Start > Huis enzo > De laatste loodjes

De laatste loodjes

terras_20090601En na een dagje pretpark is het dan weer tijd om aan het werk te gaan. We zijn onze zandbak inmiddels wel een beetje beu en willen het graag zo snel mogelijk dicht leggen nu. Het was eigenlijk wel een beetje te heet om hard te werken, dus we hebben het tempo maar een beetje aangepast. De stenen die nu nog gelegd moeten worden zijn niet even hoog, dus dat schiet ook niet echt op. Maar we zijn dit weekend toch weer een stukje verder gekomen. We zijn bij de laatste loodjes aangekomen dus.

Huis enzo

  1. toos en piet
    | #1

    Hallo hier een berichtje uit frankrijk ik heb nu alles gelezen,en heel mooi die tuin,de hond is ook een stuk bekomen en de kids waren zeker blij met de roze telefoons,nu is het even slecht weer en morgen krijgen we onze eerst gasten,hebben we toch wat te doen,oke dat was het weer voor even grt.piet en toos en alle kids de groeten en ook de vriendin vannick.

  2. Wendy
    | #2

    Vakwerk zeg! Echt mooi hoor.

  3. moederke
    | #3

    Dat ziet er leuk uit zeg. Jullie hebben goed gewerkt. Ik zal eens vlug komen kijken. dan is het misschien al klaar. Ik ben het hele weekend aan de wandel geweest en heb 80km afgelegd. dus ook druk druk he
    gr. en tot ziens weer

  4. Hans en Leny
    | #4

    Hoi werkers.
    Dat ziet er geweldig uit mooi met die vakken ik had niet gedacht dat jullie zo creatief waren.
    Groetjes